Simone ging: Los op kos!!

Simone ging: Los op kos!!

Altijd wilde ik al werken in de zomer in het buitenland. Het liefst in een bar uiteraard. Ik kwam in aanraking met holidayjob.nl en had mij aangemeld en mijn CV geupload zodat deze op de website kwam. Binnen enkele weken kreeg ik al een berichtje van Jan van Feestcafe O.C. dat hij een gesprek met mij wilde. Het gesprek verliep heel erg goed en Jan en Mirjam gaven me een erg goed gevoel! Dit gevoel was wederzijds en ik mocht naar Kos!!

29 mei 2014 was het zover! ‘S middags zou ik gaan vliegen en ik had er super veel zin in! Zon, zee, alcohol en hard werken! Al snel hadden we een hele hechte groep met de collega’s. We aten samen, gingen samen naar het strand en uitstapjes maken. Onderling zat het allemaal super goed! Van te voren was ik gewaarschuwd dat het zwaar werken kon zijn. En ik kan het mooier maken dan het is, maar het is nu eenmaal hard werken. Maar nu ik weer terug ben, wilde ik dat het weer zomervakantie was om terug te gaan!

Feestcafe O.C. is door en door Hollands! De gasten zijn Hollands en het personeel. Dit schept een super goede band onderling en met de gasten! Elke avond is het zo’n groot feestje met z’n allen! Het eiland zelf is ook zeker niet mis! Heerlijk weer en super lekker eten! Doordat we daar werkte kregen we ook aardig wat korting op het eten en hadden veel vriendjes gemaakt met restaurants etc. Op hun beste engels en nederlands probeerde ze een gesprek met je te voeren! Die grieken waren echt super gastvrij en ik ben echt fan van het Griekse volk!

Wij zaten uiteraard elke dag op het strand om lekker bij te kleuren. Maar af en toe een scootertje huren en de hort op was heerlijk! Dagje varen op een boot. Naar feestjes overdag op het strand! Alles kan! We werden er heel goed behandeld! Leuk appartement met de collega’s. Goede werkomstandigheden. Leuke en aardige collega’s. En Jan, de eigenaar, is de beste werkgever die je je kan bedenken! Volgend jaar hoop ik hier zeker weer bij te zijn!!

Holidayjob, heel erg bedankt voor deze super toffe ervaring!! #Losopkos Greeettzzz!! Simone


Net als Simone ook los op een zonnige bestemming zoals Kos?! Of liever een winterseizoen? Begin dan met solliciteren en scoor de vakantiebaan van je dromen!

social position