Inloggen

Over Holidayjob

Holy wie?

Holidayjob is een jonge onderneming dat is opgericht in 2013/2014. Inmiddels is Holidayjob uitgegroeid tot de grootste organisatie voor vacatures op populaire reisbestemmingen en animatiewerk voor hotels & campings.

Werkgevers kunnen hun beschikbare vacatures plaatsen op de website van Holidayjob. Er ontstaat hierdoor een unieke vacaturebank voor vakantiewerk op  jongeren vakantiebestemmingen. In de meeste gevallen kan dit gratis. Hierdoor kunnen ook de kleine, unieke kroegjes, restaurants en barretjes op onze pagina adverteren.

 

Over Holidayjob

Makkelijk solliciteren

Door jouw online CV te plaatsen kun je benaderd worden door werkgevers. In plaats van 1000 sollicitaties uit hun mailbox te moeten openen en doornemen, kunnen werkgevers nu zelf door beschikbaar personeel bladeren in onze CV database. Jij kan jezelf als het ware promoten en vergroot de kans op vakantiewerk aanzienlijk!

Met dit CV kun jij tevens direct reageren op de beschikbare vacatures, door slechts 1 druk op de knop. Voor de kosten hoef je het niet te laten. In tegenstelling tot andere bedrijven heffen wij alleen administratiekosten bij je aanmelding voor een bepaalde periode die jij zelf kiest!

Over Holidayjob
Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl