Inloggen

Werken in Oostenrijk

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Vakantiewerk Oostenrijk

Oostenrijk is een Europees land gelegen in de Alpen. Je kunt er met de Euro betalen en men spreekt er Duits. Oostenrijk staat bij de Nederlanders bekend als een vakantieland met een variëteit aan (winter)sporten en een prachtige omgeving. Om al dit moois te bewerkstelligen is er heel veel personeel nodig. Omdat er veel Nederlandse vakantiegangers zijn, is er vanzelfsprekend ook veel vraag naar specifiek Nederlands personeel!

Oostenrijk, wintersportland bij uitstek!

Voor vakantiewerk in Oostenrijk ben je bij Holidayjob aan het goede adres. Vooral als het gaat om seizoenswerk in de winter. Waarom is Oostenrijk dan zo’n populair gebied om te werken? Ongeveer 2/3 van het land bevindt zich boven de 500 meter hoogte. Het is hierdoor een wintersportland bij uitstek! Op een groot gedeelte van de Oostenrijkse bergen zijn zeer populaire skigebieden te vinden waar talloze jobs aangeboden worden! Vaak is er vraag naar ski- en snowboard instructeurs, chaletstaff en natuurlijk barpersoneel en DJ’s voor in de après ski en nachtclubs. En dat allemaal relatief dicht bij huis!

Solliciteer nu op een vakantiebaan in Oostenrijk

Ready voor een nieuwe ervaring? Op deze pagina en bij werken in Oostenrijk vind je alle banen in Oostenrijk die we beschikbaar hebben. Werken in het buitenland is vanaf hier zo geregeld. Klik op één van de vacatures die je aanspreekt en solliciteer meteen op vakantiewerk om te gaan werken in Oostenrijk! Let op: een goed ingevuld Holidayjob CV vergroot je baankans. Tip: gebruik goede foto’s! Veel managers spreken Nederlands, maar vergroot je kans door ook in het Engels of Duits te reageren.

Nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl