Inloggen

Werken in Frankrijk

Nog geen vacatures in Frankrijk

Er wordt aangewerkt

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Vakantiewerk Frankrijk – Vacatures (winter- en zomerbanen)

Al jaren is Frankrijk vakantieland nummer één onder de Nederlandse toeristen. Van jong tot oud, er zijn maar weinig mensen die Frankrijk nog niet op hun lijst van bestemmingen hebben kunnen afstrepen. Het is er zomers doorgaans lekker weer en er is genoeg te beleven, ook qua vakantiewerk! En tevens in de winter! Het weer in Frankrijk is vergelijkbaar met Nederland, met meer zon zekerheid in de zomer en meer sneeuw in de bergen. Een woordje Frans kunnen spreken kan zeker een voordeel zijn als je in Frankrijk wilt werken.

Vakantiewerk buitenland: Frankrijk

Ben je geïnteresseerd om te werken op populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk? Bekijk dan snel de vacatures hieronder en solliciteer op jouw droombaan in het buitenland! Middels de knop ‘solliciteer’ kom je direct in contact met de werkgever. Je kan dus ook meteen vragen stellen.

Zomer bestemmingen

Frankrijk heeft een paar hele bekende bestemmingen waar veel jongeren de tijd van hun leven hebben. Denk bijvoorbeeld aan Biarritz, Argelès sur Mer en Mimizan. Alle drie perfecte surfbestemmingen, waar het nachtleven op zijn zachts gezegd bruisend genoemd kan worden. Frankrijk heeft zowel groot aantal horecagelegenheden waar vakantiewerk wordt gevraagd, maar ook een groot aantal campings waar ze personeel vragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld animatie, reisleider en barpersoneel. Kortom, Frankrijk heeft een hoop te bieden als het om vakantiewerk gaat.

Winter bestemmingen

Daarnaast beschikt Frankrijk ook over prachtige wintersport gebieden zoals Val Thorens, Tignes, St. Sorlin d’Arves, Les Deux Alpes, noem maar op! Aan de gang als ski instructeur of elke dag achter de bar als après-ski professional? Alles kan!

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl