Inloggen

Werken in Curaçao

Nog geen vacatures in Curaçao

Er wordt aangewerkt

Andere bestemmingen

Vind de juiste baan

Vakantiewerk Curaçao

Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlandse jongeren naar Curaçao om te gaan werken in een club, bar, strandtent, hotel, watersport, restaurant, sportschool of zelfs duikschool… Noem maar op! Elke dag vliegen er ook nog eens vele families op en neer om de seizoenswerkers uit Nederland op te zoeken en samen een fijne vakantie te houden!

Solliciteren voor vakantiewerk in Curaçao

Er hangt een fijne laidback sfeer op het eiland en er is echt sprake van een vakantiewerk community. Je bent namelijk niet de enige. Het percentage vakantiewerkers uit Nederland ten opzichte van de bewoners is erg hoog! Ben jij klaar voor een paar maanden Curaçao?

Curaçao algemeen

Curaçao is een prachtig eiland midden in de Caraïbische Zee. De hoofdstad van Curaçao is Willemstad. Je herkent het eiland vrijwel direct aan de bekende Pontjesbrug (ofwel Koningin Emma, Swinging Old Lady). Het staat verder bekend om haar goede weer, mooie stranden en natuurlijk het vakantiewerk. Het eiland heeft zo’n 156.000 inwoners. En het leuke is, er wordt Nederlands gesproken! Je kan dus (in de meeste gevallen) zonder problemen in het Nederland solliciteren.

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl