Inloggen

Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos

Direct solliciteren

Deze vakantiebaan is vanaf 29/06/2024 tot en met 07/09/2024.

Griekenland
Bar
+
bar
bediening
propper
Minimaal 5 weken
Orange Camelot
Snel solliciteren

Solliciteren binnen 2 minuten

Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos — Holidayjob
Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos — Holidayjob
Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos — Holidayjob
Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos — Holidayjob
Beschrijving
Veelgestelde vragen

Hou jij enorm van het maken van nieuwe vrienden, het nachtleven, lekker gek doen én zon-zee & strand, ben jij 18 jaar of ouder en zoek jij naar dé zomerbaan van 2024 bij een fijne werkgever? Dat komt goed uit! Hét leukste feestcafé van Kos zoekt namelijk nieuwe collega’s voor hun feestfamilie van 2024! We zoeken “prettig gestoorde” collega’s voor achter de bar, in de bediening en voor PR (proppers). B

Waar ga je werken

Wij staan bekend als hét gezelligste, gekste en meest sfeervolle café van Griekenland. Dit komt vooral door de geweldige mensen die ieder jaar bij ons werken en samen dé feestfamilie vormen. Ons team bestaat uit ongeveer 20 collega’s, waarmee je werkt, feest, geniet en samenwoont. Omdat het team en de sfeer bij ons voorop staat, zorgen we goed voor onze collega’s en regelen we veel voor je. Zo woon je samen kosteloos in een personeelshuis vlakbij de bar en het strand. Door de nauwe banden die je deze zomer gaat krijgen, zal het moeilijk worden om afscheid te nemen van de bar en jouw collega’s aan het einde van je zomer op Kos. Daarom hebben wij vaak collega’s die terug komen voor een volgend seizoen. Je maakt bij ons vrienden voor het leven!

Je hoeft bij ons geen ‘popie jopie’ te zijn of bakken (horeca)ervaring te hebben. Wij willen gewoon gezellige mensen die spontaan & enthousiast zijn én wellicht een tikkeltje prettig gestoord 😊. Wij zijn een echt feestcafé gelegen in de gezellige barstreet van Kos. We draaien alle muziek van top 40, house, Nederlandstalig tot 90’s of disco. Het kan bij ons niet gek genoeg, daarom hebben we bijvoorbeeld foute avonden waarbij we allemaal de foutst-mogelijke outfits aantrekken. Ook hebben we onze eigen dansjes op de bar, de leukste shotjes en altijd de gezelligste DJ’s van het eiland. Kortom hét feestcafé van Kos.

Waarom Kos?

Kos is iets kleinschaliger dan de grote bestemmingen, daardoor is het juist een geweldige authentieke vakantiebestemming. De ontzettende gezellige barstraat maakt Kos ook echt een feesteiland met een iets ouder publiek dan op de grotere bestemmingen. Je hebt veel vrije tijd om te kunnen genieten van de prachtige blauwe zee, de ontelbare baaitjes, de poolparty’s of de heerlijke boottochtjes. Zo zijn er nog wel 100 redenen te benoemen waarom Kos hét eiland is om te werken.

Wat kan je verwachten

Is het gezellig? Ja, het is belachelijk gezellig. Is het altijd feest? Ja, eigenlijk wel. Is het altijd gemakkelijk? Nee, het kan ook best een beetje zwaar zijn. Je moet wel echt van het nachtleven houden en tegen een stootje kunnen. Een beetje volgens het ‘work hard, play hard -principe’. Maar we beloven je: het zal een ervaring zijn die je je hele leven bij blijft! Je zit in een team waarbij het snel zal voelen als één grote familie. Je werkt bij een bar waar warmte en gezelligheid vanaf straalt en de goede sfeer op de eerste plek komt. Wij zorgen voor een fijne werkplek en ook voor jou!

Wij bieden jou:

 • Een geweldig leuke en vertrouwde werkomgeving op een prachtig eiland
 • Een hecht team met leuke collega’s vanuit het hele land
 • Gratis wonen in een gezellig personeelshuis in Kos-stad en vlakbij de bar en het strand
 • Een bovengemiddeld salaris wat netjes elke week uitbetaald wordt
 • Redelijke werktijden en voldoende vrije tijd
 • Een grotendeels Nederlands team met een Nederlandse baas
 • Overdag met korting kunnen eten & drinken bij een gezellige strandtent
 • Een werkvergunning die we samen met je regelen (en wordt voor je betaald)
 • Een vergoeding voor je vliegticket

Wij zoeken:

Gezellige en “prettig gestoorde” collega’s voor achter de bar, in de bediening en voor PR (proppers).

 • Allerbelangrijkste; spontane, enthousiaste en prettige gestoorde collega’s
 • Je houdt van het nachtleven en komt om te werken én om te feesten
 • Je legt gemakkelijk contact en kan tegen een stootje
 • Komende zomer ben je minimaal 5 weken beschikbaar, langer is alleen maar mooi
 • Ook ben je komende zomer minimaal 18 jaar
 • Horeca ervaring is een pré

Hebben we je enthousiasme gewekt?

Wij zien jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet! We reageren altijd en proberen dat ook zo snel als mogelijk te doen. Vergeet niet je motivatie en cv mee te sturen.

Wellicht ga jij met ons mee naar Griekenland en word je onderdeel van onze enthousiaste, prettig gestoorde en veel-te-gezellige Feestfamilie van 2024.

Tot op Kos! Zomerse groeten, Orange Camelot

Lees meer

Algemeen

Kan ik ook solliciteren met een vriend(in)?
Natuurlijk kan dat! Je zal zeker niet de eerste zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige werkgevers negatieve ervaringen hier mee kunnen hebben. Als een één van de twee bijvoorbeeld heimwee heeft, gaat de ander vaak mee. Sommige werkgevers kunnen er dus een risico in zien maar laat je vooral niet weerhouden!
Is werkervaring vereist?
Nee. Hoewel het natuurlijk echt wel een pré kan zijn, leer je de kneepjes van het vak tijdens je werk. Hoe langer je beschikbaar bent om te werken, hoe minder het een probleem vaak is als je geen ervaring hebt. Ga er dus voor!
Hoeveel weken moet je minimaal beschikbaar zijn?
Doorgaans houden werkgevers 4 tot 6 weken aan dat je minimaal beschikbaar moet zijn. Als je minder dan 6 weken beschikbaar bent dan is dit vooral alleen mogelijk in het hoogseizoen of aan het einde van het seizoen. In de meeste vacatures geven wij de minimale beschikbaarheid aan.
Hoe zit het met salaris?
De meeste werkgevers betalen hun salaris wekelijks uit. De ene werkgever doet dat ouderwets contant, de ander stort het op je rekening. De bedragen verschillen per werkgever. Dat heeft te maken met of je bijvoorbeeld ook al een appartement, maaltijden en vliegtickets vergoed krijgt. Vraag hier dus naar tijdens je sollicitatie!
Hoe werkt het sollicitatieproces?
Zodra je op verzenden drukt gaat jouw sollicitatie rechtstreeks naar de werkgever. Holidayjob zit daar dus niet meer tussen. Hiermee zorgen wij er voor dat werkgever en sollicitant rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren!
Hoe oud moet je zijn om te solliciteren?
Wij zijn bij bijna alle werkgevers dat je 18 jaar moet zijn op het moment dat je start met je vakantiebaan in het buitenland. In Nederland zien we regelmatig dat deze grens vanaf 16 jaar is. Vraag bij de werkgever welke regels zij hanteren!
Hoe groot is de kans dat ik word aangenomen?
Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Reiskosten

Wie betaalt de reiskosten zoals vliegtickets?
Iedere werkgever maakt hierover zijn eigen afspraken met de werknemers. Doorgaans is onze ervaring dat werkgevers de reiskosten, waaronder vliegtickets, vergoeden als de werknemer de hele afgesproken periode heeft gewerkt. Deze voorwaarden worden gesteld omdat er ook mensen in het verleden misbruik hebben gemaakt van reiskosten. Bijvoorbeeld door vliegtickets te laten betalen door de werkgever, na 2 dagen ontslag te nemen en zo een gratis vakantie er uit te slepen. Onze ervaring is dat er doorgaans goede afspraken worden gemaakt over de reiskosten en dat mensen meerdere jaren terugkomen voor een onvergetelijke zomer werken in het buitenland!
Snel solliciteren

Direct solliciteren

Deel vacature

Vacature Alert

Direct solliciteren op de nieuwste vacatures. Ontvang het in jouw mailbox!

Meer vacatures

Vind de juiste baan

Zin in een avontuur op Malta? Kom bij ons team!
Malta
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Snel solliciteren

Nederlandse bar op Kos zoekt bediening
Griekenland
Bediening
Minimaal 4 weken
Verloopt bijna

Snel solliciteren

Work & travel Australië
Australie
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Grote baankans

Club Wild Bull op Kos zoekt barpersoneel en bediening
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken
Verloopt bijna

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl