Inloggen

Kos (Griekenland)

Vakantiewerk Kos

Er zijn geen vacatures. Bekijk alternatieven.

Zin in een avontuur op Malta? Kom bij ons team!
Malta
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Snel solliciteren

Work & travel Australië
Australie
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Grote baankans

Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Snel solliciteren

Grote baankans

Vakantiewerk op Kos

Het eiland Kos, met als hoofdstad Kos-stad, is een van de partybestemmingen van Griekenland. Als eiland wordt Kos omringd door mooie stranden, gelegen aan de Egeïsche Zee. Hierbij kijk je uit op Turkije/Bodrum. De barstreet van Kos-stad is in het hoogseizoen het decor van feestende jongeren uit voornamelijk Nederland en Scandinavië.

Vacatures op Kos

Naast een levendige barstreet heeft Kos ook een levendig strandleven, met beachbarren waar je heerlijk kunt zonnen, eten en drinken en waar meerdere keren per week beachparty’s worden gehouden. Dit betekent natuurlijk dat Nederlanders hier volop worden gevraagd voor vakantiewerk in de diverse (beach) bars, clubs en restaurants:

Vakantiewerk buitenland: Kos

Ben je geïnteresseerd om te werken op het altijd bruisende eiland Kos, solliciteer dan nu voor het vakantiewerk van je dromen! Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl