Inloggen

Chersonissos (GR)

Vakantiewerk Chersonissos – Vacatures

Het Griekse Chersonissos, natuurlijk bekend van de serie Oh Oh Cherso! ligt aan de Noordkust van Kreta en wordt ook wel Limin (Haven) Chersoniou genoemd. Chersonissos is al jaren een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder de Nederlandse jeugd. ‘s Nachts is het werkelijk een groot paradijs, bestaande uit clubs, barren, discotheken en beachparties die tot in de vroege uurtjes doorgaan.

Werken in Chersonissos

Er is in Chersonissos ieder jaar dan ook weer volop de mogelijkheid tot vakantiewerk voor Nederlanders. Denk hierbij aan vakantiewerk als barman, bediening, reisleider, propper of animatie. Maar doordat Cherso een heus party-eiland is, zijn we ook vaak opzoek naar DJ’s en MC’s! Zeg nou zelf; wie wil er nou niet elke dag een feestje maken en de volgende ochtend zelf op het strand lekker chillen!?

Vakantiewerk buitenland: Chersonissos

Lijkt het je leuk om vakantiewerk te doen in het partyparadijs Chersonissos? Meld je dan nu aan en plaats jouw CV, zodat de kans het grootst is dat jij gekozen wordt voor het vakantiewerk van je dromen!

Vakantiewerk buitenland: Chersonissos tips

Werkgevers die adverteren op deze pagina, zullen altijd rondkijken in de Holidayjob CV database voor geschikt vakantiewerk personeel. Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren.

Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven. Maar je mag ons natuurlijk altijd even contacten met een algemene vraag of als je hulp nodig hebt! We staan 24/7 voor je klaar!

Werken in Griekenland

Ben jij zo gek van Souvlaki en Tzatziki dat je liever gisteren nog naar Griekenland was vertrokken dan vandaag. Check dan ook eens de andere vacatures in Griekenland.

Ben je toch helemaal verzot van puur en alleen Chersonissos? Dus jij stopt je zoektocht naar de ideale vakantiebaan  niet voordat je onderdeel bent van Starbeach (waar ieder jaar de grootste en beroemdste DJ’s optreden) of een van de andere hotspots op de strip?

Check dan ook even alle overige informatie over de vakantiebestemming Chersonissos en alles wat daar te doen en beleven valt op de website van I ❤ CHERSONISSOS op www.chersonissos.nl 

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl