Inloggen

Vakantiewerk buitenland

Vakantiewerk in het buitenland

Vakantiewerk in het buitenland is erg populair. Uit eigen ervaring weten wij hoe leuk vakantiewerk in het buitenland kan zijn. Je doet nieuwe ervaringen op, maakt nieuwe vrienden en leert vaak ook nog eens je talen te verbeteren. Niet alleen jongeren doen vakantiewerk in het buitenland. Steeds meer zie je oudere mensen hun grenzen verleggen om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Honderden vacatures in in het buitenland

Holidayjob.nl heeft een uitgebreid netwerk van werkgevers in het buitenland waardoor wij honderden vacatures kunnen aanbieden. Een uitdagende baan in de zon of sneeuw is dus nog nooit zo dichtbij geweest! Heb jij al nagedacht waar je zou willen werken? Wij hebben vacatures in landen als Curacao, Griekenland, Spanje, Turkije en Portugal. Denk daarbij aan populaire plaatsen zoals Mallorca, Albufeira, Chersonissos, Sunny Beach, Marmaris, Ibiza en meer! Vakantiewerk in het buitenland is aan! Zit jij al te dromen voor wat voor vette banen er voor het oprapen liggen? Op onze website vind je voor ieder wat wils; animatieteam, achter de bar, proppen, bediening, DJ, MC, receptionist, reisleiding, danseres, kok en ga zo maar door! Vakantiewerk in het buitenland is er voor iedereen!

Na je studie, een tussenjaar of gewoon zomer vakantiewerk in het buitenland?

Of je nu na je studie, in een tussenjaar of gewoon in de zomer vakantiewerk in het buitenland wil doen; het kan allemaal! Vaak zoeken werkgevers personeel voor verschillende periodes. Zowel het gehele seizoen maar ook personeel voor slechts enkele weken in het hoogseizoen.

Maak dus snel een account aan en pak je koffers. Deze kans komt maar een keer op je pad! Waar zien we jou terug?

 

Bekijk ons totale aanbod van vacatures buitenland!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl