Inloggen

Vacatures propper

Vakantiewerk buitenland – Vacatures propper / promotieteam

Als je denkt aan vakantiewerk in het buitenland, denk je aan proppers! Ofwel Pr-staff. Dit zijn vakantiewerkers die ervoor zorgen dat elk restaurant elke dag weer bomvol zit of ervoor zorgen dat alle events van de beste discotheken keer op keer weer uitverkocht zijn! Proppers werken voornamelijk op de drukke barstreets, strips en standen waarna ze zelf ook nog de nightlife in duiken. Je begeeft je tenslotte altijd naar waar je hart ligt ;).

Werken als propper

Om in een promoteam te werken heb jij zeker aanleg nodig voor bepaalde skills. Maak jij altijd met iedereen een praatje? Verkoop je nog een ijsklontje aan een ijsbeer? Vind jij het geen probleem om een beetje te flirten met de vakantiegangers? Wellicht schuilt er dan wel de next top-propper in je! Tijdens jouw seizoen werken in het buitenland heb je natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Vacatures en solliciteren

Op deze pagina vind je een overzicht met alle vakantiebanen als propper op de beste party bestemmingen in het buitenland zoals Chersonissos, Mallorca, Albufeira, Sunny Beach en ga zo maar door. Elk bedrijf heeft andere voorwaarden. Neem contact op met de werkgevers om te bekijken welke vakantiebaan het beste bij jou past? Wil je verzekerd zijn van een salaris of presteer jij het beste met targets en provisie? Klik op “solliciteer” om direct te solliciteren of om vragen te stellen aan je potentiële werkgever!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl