Inloggen

Vacatures animatieteam

Animatiewerk buitenland

Animatiewerk is een van de meest gewilde banen in het buitenland. Ben jij toe aan een tijdje buitenland en zit animeren in je bloed? Dan is animatiewerk in het buitenland wellicht iets voor jou! Over het algemeen zorg je ervoor om een vakantie van gezinnen op een camping of in een hotel nog leuker te maken. En dan natuurlijk vooral voor de kids!

De standaard taken van een animator zijn vaak leuke spelletjes in het zwembad, kinderdisco’s of bijvoorbeeld een leuke dag met oefeningen op het strand of in de bossen! Op zo’n moment heb je een team nodig; een animatieteam dat bestaat uit allemaal verschillende mensen met verschillende vaardigheden. Animatiewerk is dan breder dan je denkt. Een aantal populaire functies binnen een animatieteam: all-round entertainers, choreografen/ danser(essen), DJ’s/ entertainers, fitness instructeurs en natuurlijke opgewekte levensgenieters!

Vacatures animatieteam

Voor een leuke baan in het buitenland in een animatieteam kun je hieronder filteren op verschillende zoekwoorden, locaties en data. In de regel is er altijd voor iedereen een plekje, dus aarzel niet om contact op te nemen met de werkgevers. Dit doe je gemakkelijk door te klikken op “Solliciteer”. Je komt dan meteen in contact met de werkgever.

Animatiewerk in het buitenland: Sollicitatietips

Zorg dat je een complete sollicitatie stuurt met een goede foto erbij. Schrijf een leuke motivatie en probeer uniek te zijn! Let op! In de meeste gevallen kun je solliciteren in het Nederlands. Als er een opmerking in de vacature staat, of de vacature is in een andere taal; dan gelieve in deze taal te solliciteren. Je hebt dan de meeste kans!

Wat zijn de voorwaarden?

De grootste prè is natuurlijk heel veel plezier in een ander land op een vakantiebestemming, vrienden maken, een taal leren en ervaring opdoen! Daarnaast heeft animatiewerk vaak ook goede arbeidsvoorwaarden met kost en inwoning en of een leuk salaris erbij. Verwacht niet meteen de balkenende-norm, maar genoeg om leuke dingen van te doen en om wat mee naar huis te nemen. Deze voorwaarden zijn echter per bedrijf verschillend en dienen ook met de bedrijven in kwestie besproken te worden. Neem dus altijd eerst contact op met de werkgever en vraag alles goed na. Je hebt een groot voordeel; wij plaatsen alleen geverifieerde vacatures, dus neppe of reeds vervulde jobs vind je hier niet tussen! Heb je toch nog algemene vragen? Neem dan contact met ons op.

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl