Tijdelijk werken in het buitenland

Tijdelijk werken in het buitenland

Is tijdelijk werken in het buitenland al langer je droom? Altijd al gedroomd om vakantiewerk te doen als barman, propper, reisleider, DJ, bediening of misschien in een animatie-team in Italië, Spanje of Frankrijk? Twijfel niet, meld je aan, zodat jij deze zomer of winter de werkervaring van je leven hebt! Holidayjob maakt tijdelijk werken in het buitenland mogelijk!

Waarom tijdelijk werken in het buitenland?

Tijdelijk werken in het buitenland is een fantastische ervaring. Je leert zo alleen zijn, leert er snel een tweede taal bij, je krijgt meer zelfvertrouwen en bovendien is het mooie aanvulling op je CV.  Holidayjob heeft een groot en divers aanbod van vakantiewerk in het buitenland! Elk jaar gaan er 1000’en Nederlandse jongeren naar zomerse of winterse bestemmingen voor vakantiewerk. Bekijk ons complete aanbod van banen in het buitenland!

Tijdelijk werken in het buitenland voor iedereen

Werken als reisleider, als propper of als dj. Tussen de internationale vacatures van Holidayjob zit altijd wel een baan die bij jou past en geschikt is voor jou. Met ons aanbod aan vacatures in het buitenland wordt werken in het buitenland simpelweg mogelijk voor iedereen die dat graag wilt.

Solliciteer!

In slechts een paar stappen kun jij solliciteren op jouw droombaan. Geef je cv een boost en selecteer de vakantiebaan van je dromen. Ben je klaar om te reageren, maar heb je nog een paar vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder. Tijdelijk werken in het buitenland is dichterbij dan je denkt!

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina

Wil je elk moment op de hoogte blijven van de nieuwste, avontuurlijkste en tofste vakantiebanen in het buitenland? Like onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte! Check hieronder alle beschikbare vacatures van dit moment. Een leuke vacature gezien? Wacht niet te lang en solliciteer!