Inloggen

Zomerbaan in het buitenland

Scoor de leukste zomerbaan!

Na weer een druk school- of studiejaar is het dan eindelijk zover: de zomervakantie. Heb jij al plannen gemaakt voor deze zomer? Ga jij lekker met je vrienden of vriendinnen op vakantie? Overdag flink liggen bakken op het strand en in de avond lekker feesten? Of zou je naast vakantie vieren graag je tweede taal willen verbeteren, een toffe buitenland werkervaring willen opdoen en een centje bijverdienen? Neem eens een kijkje in onze banen in het buitenland en misschien vind jij hier wel de zomerbaan van je dromen!

Vakantiebanen het hele jaar door

Of je nu na je studie, tijdens een tussenjaar of in de zomer vakantiewerk in het buitenland wilt gaan doen: het kan allemaal! Vaak zoeken werkgevers in het buitenland naar personeel voor verschillende periodes. Zowel in de zomerperiode als in de winterperiode en soms voor een paar seizoenen achter elkaar. De meest zomerbanen zijn tijdelijk en in de zomer. Populaire bestemmingen bij Holidayjob zijn: Spanje, Ibiza, Mallorca, Albufeira en Lloret de Mar.

Op zoek naar een toffe zomerbaan in het buitenland?

Stop dan met verder zoeken! Wij zijn de grootste vacaturesite voor vakantiebaantjes in het buitenland. Zie jij jezelf in Spanje achter een bar staan of liever als propper op straat, is een club op Ibiza meer iets voor jou of zoek jij liever de kou op en zie jij jezelf in een apres-skibar in Oostenrijk staan? Wat dacht je van animatiewerk op een camping of  horeca werk aan de Spaanse costa? Vind hier de zomerbaan van je dromen!

Solliciteer!

Heb je een leuke zomerbaan gezien en wil je solliciteren? Dat kan heel makkelijk in slechts een paar stappen. Geef je cv een boost en solliciteer op de vacature die je gezien hebt en bij je past. Ben je klaar om te reageren op een van de vacatures in het buitenland maar heb je daar nog wat vragen over? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Werken in het buitenland is dichterbij dan je denkt!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl