Inloggen

Wie zijn wij?

Over Holidayjob – Wie zijn wij?

Holidayjob is een jonge onderneming dat is opgericht in 2013/2014. Inmiddels is Holidayjob uitgegroeid tot de grootste organisatie voor vacatures op populaire reisbestemmingen en animatiewerk voor hotels & campings.

Werkgevers kunnen hun beschikbare vacatures plaatsen op de website van Holidayjob. Er ontstaat hierdoor een unieke vacaturebank voor vakantiewerk op  jongeren vakantiebestemmingen. In de meeste gevallen kan dit gratis. Hierdoor kunnen ook de kleine, unieke kroegjes, restaurants en barretjes op onze pagina adverteren.

Door jouw online CV te plaatsen kun je benaderd worden door werkgevers. In plaats van 1000 sollicitaties uit hun mailbox te moeten openen en doornemen, kunnen werkgevers nu zelf door beschikbaar personeel bladeren in onze CV database. Jij kan jezelf als het ware promoten en vergroot de kans op vakantiewerk aanzienlijk!

Met dit CV kun jij tevens direct reageren op de beschikbare vacatures, door slechts 1 druk op de knop. Voor de kosten hoef je het niet te laten. In tegenstelling tot andere bedrijven heffen wij alleen administratiekosten bij je aanmelding voor een bepaalde periode die jij zelf kiest!

De gezichten achter Holidayjob.nl

Hoe het allemaal begon…

Inmiddels hangt ‘ie in onze wall-of-fame; Bram Roelink! Bram is de oprichter en oorspronkelijke drijfveer achter Holidayjob.nl. Tijdens de vele zomers die hij op buitenlandse reisbestemmingen  werkte, merkte hij dat ondernemers opzoek waren naar een betrouwbare partij die hen kon helpen aan Nederlands personeel. Holidayjob was geboren!

Na 2 jaar veel tijd besteed te hebben aan het concept, vond Bram het tijd om het door twee nieuwe ondernemers door te laten ontwikkelen. Sindsdien is Holidayjob.nl een onderdeel van Summer Sites en kennen we een forse jaarlijkse stijging van zowel werknemer als vacature aanmeldingen. Summer Sites exploiteert naast Holidayjob.nl ook websites als Chersonissos.nl, Albufeira.nl, Marmaris.nl, SunnyBeach.nl en Lloret.nl.

Vragen?

Heb je na aanleiding hiervan vragen? Kijk even op onze veel gestelde vragen pagina.

Vind werk in het buitenland

Start jouw reis naar vakantiewerk!

Post a job!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl