Werken in Spanje

werken in spanjeWerken in Spanje

In je vrije tijd relaxen aan de Middellandse zee of feesten in de gezelligste barretjes aan de costa’s. Als je gaat werken in Spanje kan het werkelijkheid worden. Werken in Spanje biedt niet alleen een leuk centje extra maar ook gezelligheid, de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en je cv een boost te geven.

Iedereen kan werken in Spanje

Of je nu op zoek bent naar een baan als barman of –vrouw, propper, dj of liever in een klein simpel zaakje werkt, Holidayjob biedt jou de mogelijkheid. Of dat nu twee weken is of liever een maand of langer… Eén ding is zeker: werken in Spanje is een groot avontuur! Holidayjob heeft de grootste database van vakantiewerk in het buitenland dus als je besluit naar Spanje te willen gaan hebben we ook voor jou de leukste baan.

Bestemmingen in Spanje

Interesse in vakantiewerk Spanje maar nog geen idee waar? Bij Holidayjob heb je keuze uit banen in het buitenland op diverse bestemmingen. Holidayjob heeft vacatures in Blanes, Calella, Gran Canaria, Ibiza, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mallorca of Salou. Spanje is al jaren de meest populaire bestemming voor vakantie, om te feesten, maar ook om te werken en een centje extra te verdienen. Dit kun je allemaal goed combineren als je besluit te gaan werken in Spanje en wij helpen je daar graag bij.

Wil je ook werken in Spanje?

Denk je dat je er klaar bent om naar Spanje te gaan? Geef je cv een update, meld je aan op onze site en solliciteer op jouw droom vakantiebaan in Spanje. Het kan ook zijn dat werkgevers jou benaderen om je een kans te geven te komen werken in Spanje. Let op dat je bij Nederlandse vacatures in het Nederlands reageert en bij Engelse vacatures een Engelse reactie achterlaat.

Wil je wel werken in Spanje maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.