Werken in Oostenrijk

werken in oostenrijk

Werken in Oostenrijk

Waar denk jij aan als je aan Oostenrijk denkt? Oostenrijk staat bekend om haar prachtige bergen, wintersport, apres-ski en pittoreske huisjes. Omdat er ieder jaar veel Nederlandse jonge vakantiegangers naar Oostenrijk gaan, is er ook veel vraag naar specifiek Nederlands personeel! Vakantiewerk in Oostenrijk kan jou (naast een leuk centje extra) ook de mogelijkheid bieden om jezelf te ontwikkelen tot een supersnelle ervaren skiër, snowboarder of leraar. Zie jij jezelf lekker sportief bezig zijn in je vrije tijd en en zelf de piste op en af gaan? Dat kan wanneer je gaat werken in Oostenrijk. Ook de Duitse taal, de gezelligheid en de CV aanvulling zijn voor veel jongeren genoeg redenen om in Oostenrijk te gaan werken.

JA, ik wil graag werken in Oostenrijk

Ready voor een nieuwe ervaring? Op deze pagina vind je alle banen in Oostenrijk die momenteel beschikbaar zijn. Werken in Oostenrijk is bij Holidayjob zo geregeld. Klik op een van de vacatures die je aanspreekt en solliciteer meteen om te gaan werken in Oostenrijk! Nieuwsgierig naar vakantiebanen in andere landen? Bekijk ons complete aanbod van banen in het buitenland. Let op: een goed ingevuld Holidayjob CV vergroot je baankans. Tip: Veel managers spreken Nederlands, maar je kansen worden vergroot door ook in het Engels of Duits te reageren.

Wil je wel werken in Oostenrijk maar heb je nog vragen over de procedure? Twijfel niet en neem  contact met ons op.

Het prachtige wintersportland Oostenrijk

Oostenrijk is een Europees land gelegen in de Alpen. Je kunt er met de Euro betalen en men spreekt er Duits. Oostenrijk staat bij de Nederlanders bekend als een vakantieland met veel variëteit aan wintersportgebieden en haar prachtige natuur. Oostenrijk is een populair vakantieland voor Nederlanders en om die reden is er voldoende vakantiewerk in Oostenrijk.

Seizoenswerk in de bergen in Oostenrijk

Als je wilt werken in het buitenland ben je in Oostenrijk dus aan het goede adres. Vooral als het gaat om seizoenswerk in de winter. Ongeveer 2/3 van het land bevindt zich boven de 500 meter hoogte. Het is hierdoor een wintersportland bij uitstek! Op een groot gedeelte van de Oostenrijkse bergen zijn zeer populaire skigebieden te vinden waar talloze jobs aangeboden worden! Vaak is er vraag naar ski- en snowboard instructeurs, chaletstaff en natuurlijk barpersoneel en DJ’s voor in de après ski en nachtclubs. En dat allemaal relatief dicht bij huis! Voor vakantiewerk in Oostenrijk ben je bij Holidayjob aan het juiste adres.