Werken in Italië

Werken in Italië

Italië is al jarenlang een populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse jongeren. Duizenden jongeren gaan jaarlijks naar Italië voor een zonvakantie, stedentrip, wintersportvakantie of kampeervakantie. Italië staat niet alleen een populaire vakantiebestemming vanwege het eten, de cultuur en het goede klimaat, Italië is tevens een populair land onder de Nederlandse jongeren die willen werken in Italië.

Werk bestemmingen in Italië

Holidayjob heeft een breed en divers aanbod aan vakantiewerk in Italië. Of je nu in een animatieteam, achter de bar of als sportbegereileid(s)er wilt gaan werken? In Valgardena, aan het Gardameer of op meerdere plekken in Italië als reisleidster? Alles is mogelijk. Wacht niet langer, bekijk ons aanbod, registreer en solliciteer!

Wil jij werken in Italië?

Stop dan met verder zoeken! Wij zijn de grootste vacaturesite voor vakantiebaantjes in het buitenland, dus ook voor vakantiewerk in Italië. Zie jij jezelf in Italië achter een bar staan in een café of club of is animator in een animatieteam meer iets voor jou? Bekijk snel het aanbod aan vacatures. Er is genoeg diversiteit, waardoor er altijd wel een passende vacature online is te vinden.

In slechts een paar eenvoudige stappen solliciteren

Heb je een leuke vakantiebaan gezien en wil je solliciteren? Dat kan heel makkelijk in slechts een paar stappen. Geef je cv een boost, meld je aan als Holiday member, kies een passend abonnement en solliciteer op de vacature die je gezien hebt en bij je past. Ben je klaar om te reageren op een van de vacatures in Italië maar heb je daar nog wat vragen over? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Werken in Italië is dichterbij dan je denkt!