Corona Blog | 2022 Update

coronavirus werken in het buitenland

Corona Blog | 2022 Update

# Update: 08 januari 2022

Seizoenswerk 2022

Het is januari en wij merken een positieve instelling bij de werkgevers. De eerste vacatures staan online en er volgen er nog velen. We gaan dus uit van een mooie zomer, wellicht wel zoals ‘vanouds’.

Mocht het tij weer keren dan weet inmiddels bijna iedere ondernemer om te gaan met de omstandigheden. Dit houdt in dat er vaak een plan-B klaar ligt als er maatregelen opgelegd worden vanuit de overheid in het betreffende land, waardoor het seizoenswerk dan toch doorgang kan vinden. Dit hebben we ook in 2021 gezien, waarin de maatregelen en oplossingen per land werden bekeken en uitgevoerd.

Wij wensen iedereen heel veel plezier in 2022!

 


 

# Update: 14 december 2020

Zomer 2021

Het is december en dat houdt in dat we weer in gesprek zijn met de leukste werkgevers over heel de wereld, om voor jou de beste vakantiebanen voor de zomer van 2021 te selecteren. Afgelopen jaar (2020) was zeer tumultueus, maar zoals het er nu uit ziet kijken alle bestemmingen zeer positief naar de zomer van 2021. We verwachten begin januari de eerste seizoenswerk jobs voor aankomende zomer online te hebben! En waarschijnlijk ook vaste banen, voor langere periodes.

Het winterseizoen slaan we helaas wel over. Wellicht dat er over een paar weken nog last-minutes gezocht worden. Maar zolang er geen après ski is, is er veel minder vraag naar personeel in de sneeuw.

Wat moet je zeker weten:

  • Alle banen die online staan zijn actief en up-to-date.
  • We verwachten de eerste zomerjobs begin januari online te hebben. Het duurt wat langer dan normaal, maar ze komen er dus wél!
  • Winterjobs zullen we helaas over slaan dit jaar.
  • Blijf ten alle tijden in contact met je werkgever.

Wij hebben weer hartstikke veel zin om jou te helpen aan een toffe baan in het buitenland.

Holidayjob.nl

 


 

# Update 18 maart 2020

Covid 19 | Werken in het buitenland 2020

Inmiddels is iedereen bekend met de huidige maatregelen betreffend het Corona Covid-19 virus. Maar wat betekend dit voor jouw vakantiebaan? Kan je nog wel gaan werken in het buitenland? We hebben deze vraag in 2 categorieën onderverdeeld:

1.) Je bent al aangenomen
Ten eerste; dat is goed nieuws. Jij gaat een leuke zomer tegemoet. Of wellicht wel een heel jaar? We verwachten dat het hoogseizoen als vanouds op volle toeren kan draaien. Echter sommigen die op korte termijn zouden vertrekken, moeten wellicht wat langer wachten tot de grenzen weer open zijn. We raden je in dit geval aan in nauw contact met je werkgever te blijven. Ook voor andere vragen kan je altijd het beste bij je werkgever terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verplaatsen van je vlucht.

2.) Je zoekt nog een baan
Zoek je nog een baan? Dan gaat onze site je daarbij helpen. Wegens het Covid-19 virus zijn sommige recruitments gestopt. Echter 95% van de holidayjobs zijn nog beschikbaar. Als we de pandemie straks voorbij zijn, moet elk bedrijf extra hard aan de bak. Seizoenswerk omvat maar een relatief korte periode, dus daarom is het van belang dat de teams rond zijn!

We hebben onze website zojuist zorgvuldig geüpdatet. Je kan ervan uitgaan dat de vacatures op onze site nog actueel zijn. De sollicitaties gaan dus gewoon door. Desondanks waarschijnlijk wel online de komende tijd.

We wensen je alvast veel plezier op jouw bestemming!

Holidayjob.nl

social position