Werken in Frankrijk

werken in frankrijk

Werken in Frankrijk

Al decennialang is Frankrijk vakantieland nummer één onder de Nederlandse jongeren. Er zijn nog maar weinig mensen die Frankrijk nog niet op hun lijst van bestemmingen hebben kunnen afstrepen. Het is er zomers doorgaans lekker weer en er is genoeg te beleven. Ook als je zou willen werken in Frankrijk, is Frankrijk een populair land. Zowel in de zomer als in de winter zijn er genoeg vakantiebaantjes!! De zomers in Frankrijk zijn warm en ‘s winters is ligt genoeg sneeuw voor de wintersportliefhebbers. Wil jij werken in Frankrijk en spreek je ook nog een woordje Frans? Zoek niet verder, bekijk ons aanbod aan vakantiewerk, solliciteer direct en ga werken in Frankrijk! Ook als je geen Frans spreekt is er genoeg keuze!

Gevarieerde winter- en zomerbanen in Frankrijk

Wil jij graag werken op één van de populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk? Plaats dan nu je CV zodat de kans het grootst is dat jij gekozen wordt voor het vakantiewerk van je dromen! Werkgevers die adverteren op deze pagina, zullen eerst rondkijken in de Holidayjob CV database voor geschikt vakantiewerk personeel.

Solliciteer in de juiste taal en vergroot je baankansen

Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je het best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.

Wil jij graag werken in Frankrijk en zie jij jezelf werken in een animatieteam, als reisleid(st)er, ski instructeur of liever als barman of barvrouw? Wacht niet langer, registreer en solliciteer!

Werken in Frankrijk in de zomer?

Frankrijk heeft een paar hele bekende bestemmingen waar veel jongeren de tijd van hun leven hebben. Denk bijvoorbeeld aan Biarritz, Argelès sur Mer en Mimizan. Drie perfecte surf bestemmingen, waar het nachtleven op zijn zachts gezegd bruisend genoemd kan worden. Wanneer je wilt werken in Frankrijk, ben je bij Holidayjob aan het juiste adres. Er zijn veel horecagelegenheden, maar ook veel campings die staan te springen om Nederlands personeel.

In de winter werken in Frankrijk?

Daarnaast beschikt Frankrijk ook over prachtige wintersportgebieden zoals Val Thorens, Tignes, St. Sorlin d’Arves, Les Deux Alpes, noem maar op! Aan de gang als ski instructeur of elke dag achter de bar als après-ski professional? Alles kan! Vakantiewerk Frankrijk vindt je bij Holidayjob!