Inloggen

TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije

Direct solliciteren

2 landen
+
Bulgarije
Kroatie
Meerdere functies
Minimaal 6 weken
TUI
Snel solliciteren
Eenvoudig extern solliciteren
TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije — Holidayjob
TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije — Holidayjob
TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije — Holidayjob
TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije — Holidayjob
TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije — Holidayjob
TUI zoekt baby- en kidsclub hosts voor Kroatië en Bulgarije — Holidayjob
Beschrijving
Veelgestelde vragen

Ben je klaar om een avontuur te beginnen in de wereld van kinderopvang, gastvrijheid en toerisme? Ervaar een perfecte mix van werk en passie voor reizen en creëer onvergetelijke momenten als een van onze gekwalificeerde Kids- of Baby-Club Hosts. Spreek je naast Nederlands ook Engels? Dan zijn we een goede match!

OVER ONS AANBOD 

 • Een baan bij TUI biedt meer dan je basissalaris, dat al begint bij € 825, en € 1000 voor reeds gekwalificeerde collega’s, netto per maand.
 • In ons standaardpakket zijn inbegrepen; je privé ziektekostenverzekering, accommodatie met je eigen privékamer en inclusief elektriciteitsrekeningen, vluchten van en naar je bestemming, een iPad & uniform.
 • Maaltijden en niet-alcoholische dranken worden verzorgd tijdens de openingstijden van het hotel.
 • De kosten voor je visum/werkvergunning en antecedentenonderzoek (VOG) worden gedekt.
 • We betalen je voor alle voltooide trainingsdagen plus gratis toegang tot onze TUI Learning Hub, TUI Skills Academy & taallessen.
 • Mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor onze TUI Childcare Academy om een door de EU erkende Childcare kwalificatie te behalen.
 • Raak betrokken bij liefdadigheids- en duurzaamheidsinitiatieven zoals de TUI Care Foundation en gratis toegang tot ons speciale WeCare Team & 24/7 Wellbeing Hub.
 • Wij bieden seizoenscontracten of vaste contracten, bij ons zijn er kansen voor professionele groei die aansluiten op jouw unieke vaardigheden en expertise, waamee je je carriere naar een hoger niveau kunt tillen.

OVER JOU 

 • Je hebt ervaring en houdt echt van met het werken met kinderen, terwijl je zelfverzekerd communiceert met ouders/verzorgers.
 • Je hebt een erkende opleiding in de kinderopvang.
 • Je bent een leuke en levendige persoonlijkheid die zowel alleen als in een internationaal team kan werken.
 • Je bent bereid om te leren en je in te zetten, je hebt een groot aanpassingsvermogen en bent flexibel en je kunt goed onder druk werken
 • Je spreekt Engels; Nederlands spreken is ook nog eens een pluspunt.

OVER DE FUNCTIE

 • Creëren en leveren van een leuk en spannend, op de leeftijd afgestemd programma voor kinderen van 0-12 jaar dat voorziet in hun ontwikkelingsbehoeften en vol magische momenten zit.
 • Neem deel aan regelmatige evenementen, zoals teamdagen, optochten of dansavonden tijdens de minidisco.
 • Zorg voor onze hoge normen voor kinderopvang, inclusief richtlijnen voor gezondheid en veiligheid.
 • Je zult nog veel meer te weten komen over TUI BLUE, TUI SENSATORI, TUI KIDS CLUB en het scala aan beschikbare functies in de kinderopvang, terwijl we tijdens je sollicitatie jouw vaardigheden en ervaring identificeren.

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan nu via de button!

Lees meer

Algemeen

Kan ik ook solliciteren met een vriend(in)?
Natuurlijk kan dat! Je zal zeker niet de eerste zijn. Hou er wel rekening mee dat sommige werkgevers negatieve ervaringen hier mee kunnen hebben. Als een één van de twee bijvoorbeeld heimwee heeft, gaat de ander vaak mee. Sommige werkgevers kunnen er dus een risico in zien maar laat je vooral niet weerhouden!
Is werkervaring vereist?
Nee. Hoewel het natuurlijk echt wel een pré kan zijn, leer je de kneepjes van het vak tijdens je werk. Hoe langer je beschikbaar bent om te werken, hoe minder het een probleem vaak is als je geen ervaring hebt. Ga er dus voor!
Hoeveel weken moet je minimaal beschikbaar zijn?
Doorgaans houden werkgevers 4 tot 6 weken aan dat je minimaal beschikbaar moet zijn. Als je minder dan 6 weken beschikbaar bent dan is dit vooral alleen mogelijk in het hoogseizoen of aan het einde van het seizoen. In de meeste vacatures geven wij de minimale beschikbaarheid aan.
Hoe zit het met salaris?
De meeste werkgevers betalen hun salaris wekelijks uit. De ene werkgever doet dat ouderwets contant, de ander stort het op je rekening. De bedragen verschillen per werkgever. Dat heeft te maken met of je bijvoorbeeld ook al een appartement, maaltijden en vliegtickets vergoed krijgt. Vraag hier dus naar tijdens je sollicitatie!
Hoe werkt het sollicitatieproces?
Zodra je op verzenden drukt gaat jouw sollicitatie rechtstreeks naar de werkgever. Holidayjob zit daar dus niet meer tussen. Hiermee zorgen wij er voor dat werkgever en sollicitant rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren!
Hoe oud moet je zijn om te solliciteren?
Wij zijn bij bijna alle werkgevers dat je 18 jaar moet zijn op het moment dat je start met je vakantiebaan in het buitenland. In Nederland zien we regelmatig dat deze grens vanaf 16 jaar is. Vraag bij de werkgever welke regels zij hanteren!
Hoe groot is de kans dat ik word aangenomen?
Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Reiskosten

Wie betaalt de reiskosten zoals vliegtickets?
Iedere werkgever maakt hierover zijn eigen afspraken met de werknemers. Doorgaans is onze ervaring dat werkgevers de reiskosten, waaronder vliegtickets, vergoeden als de werknemer de hele afgesproken periode heeft gewerkt. Deze voorwaarden worden gesteld omdat er ook mensen in het verleden misbruik hebben gemaakt van reiskosten. Bijvoorbeeld door vliegtickets te laten betalen door de werkgever, na 2 dagen ontslag te nemen en zo een gratis vakantie er uit te slepen. Onze ervaring is dat er doorgaans goede afspraken worden gemaakt over de reiskosten en dat mensen meerdere jaren terugkomen voor een onvergetelijke zomer werken in het buitenland!
Snel solliciteren
Eenvoudig extern solliciteren

Deel vacature

Vacature Alert

Direct solliciteren op de nieuwste vacatures. Ontvang het in jouw mailbox!

Meer vacatures

Vind de juiste baan

Barpersoneel gezocht voor feestcafé Orange Camelot op Kos
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Snel solliciteren

Zin in een avontuur op Malta? Kom bij ons team!
Malta
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Nederlandse bar op Kos zoekt bediening
Griekenland
Bediening
Minimaal 4 weken
Verloopt bijna

Snel solliciteren

Work & travel Australië
Australie
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Grote baankans

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl