Spanje >

vakantiebaan-spanje-vakantiewerk

Vakantiewerk Spanje – Vacatures

Al jaren is Spanje de absolute nummer een wat betreft vakantiewerk op partybestemmingen. Dit komt natuurlijk door de grote aantallen Nederlandse vakantiegangers die ieder jaar weer richting Spanje gaan voor hun vakantie in bijvoorbeeld Lloret de MarBlanes of Salou. Of een van de heerlijke Spaanse eilanden IbizaMallorca, en Gran Canaria!

Vakantiebaan buitenland

Ieder jaar worden hier dan ook honderden barmannen, barvrouwen, proppers, animatie en reisleiding gezocht. Lijkt het jou een uitdaging om een zomer te werken onder de Spaanse zon? Kijk dan hieronder welke vacatures Holidayjob online heeft staan voor het leukste vakantiewerk.

Werken in Spanje

In Spanje spreken de meeste mensen op vakantiebestemmingen aardig Engels. Er zijn zelfs managers die een beetje Nederlands spreken. Daarnaast is het grootste deel van het personeel in Spanje Nederlands en is er zodoende genoeg Nederlands om je heen. In Spanje betalen ze met de Euro en zijn er genoeg pinautomaten en banken om je geld vandaan te halen. De zomers zijn heerlijk in Spanje, met veel zon en een aangename wind vanaf zee. Mooie stranden en lange avonden maken jouw vakantiewerk ervaring in Spanje compleet!