Inloggen

Lloret de Mar (Spanje)

Lloret de Mar vakantieparadijs!

Het aan de Costa Brava gelegen Lloret de Mar is één van de grootste vakantiebestemmingen uit de regio. Met een veelvoud aan kroegen, barren, clubs en discotheken is Lloret de Mar een populaire vakantiebestemming voor mensen uit heel Europa. Veel Nederlanders komen ieder jaar weer naar deze populaire badplaats en zijn hier op zoek naar zon, zee, strand en uitgaan. De beachbarren in Lloret, gelegen aan de Middellandse zee, zijn populair en organiseren vele heftige feesten. Al deze horecagelegenheden zoeken ieder jaar weer volop Nederlanders voor vakantiewerk.

COOL, ik wil werken in Lloret de Mar!

Dat is mooi, want dat kan! We hebben op deze pagina een overzicht gecreëerd van alle toffe beschikbare vakantiebanen in Lloret. Je vind hier veel jobs voor in vette discotheken en goede Spaanse restaurants. Maar ook de echte Nederlandse snackcorners en gezellige feestcafé’s zoeken Nederlands personeel via ons! Als bediening, barman of -vrouw, kok, DJ, MC of danseres zit je hier dus wel gebakken. Liever aan de bak als reisleider of animator? Hou de vacaturebank in de gaten, want er komt sowieso iets voor jou voorbij!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd om te werken op de Spaanse vakantiebestemming Lloret de Mar? Met één druk op de knop ‘SOLLICITEER’ kom je meteen in contact met de werkgevers. Je kan ze alles vragen wat je wil weten. Nadat je een CV hebt geplaatst, kunnen werkgevers ook op jou reageren! Succes en alvast heel veel plezier onder de Spaanse zon!

Vakantiewerk buitenland: Lloret de Mar tips

Ola! Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Deze vacatures is dan in het Engels geplaatst, of er staat bij vermeld in welke taal er gesolliciteerd dient te worden.

Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven. Voor algemene vragen en tips kun je altijd contact met ons opnemen.

Werken in Spanje?

Wil je graag je Spaans verbeteren en vakantiewerk doen in Spanje? Bij ons vind je het grootste aanbod voor werken in Spanje. Op zoek naar een leuke vakantiejob in Europa? Bekijk het aanbod van internationale vacatures.

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl