Vakantiewerk buitenland!

Vakantiewerk buitenland!

Ieder jaar gaan er weer duizenden jongeren op vakantie naar bestemmingen als Sunny Beach, Chersonissos, Albufeira, Kos, Mallorca, Ibiza etc. Daar komen ze in aanraking met barmannen, proppers, animatieteams, DJ’s en een groot deel denkt dan: ‘Ooit wil ik dat ook nog een keer gaan doen’.

Wist je dat dat gevoel heel logisch is? Wekenlang op een zonnige vakantiebestemming aan het werk zijn en daarbij nog betaald krijgen ook! Bedenk wel, vakantiewerk in de zomer is hard werken. Je maakt lange(re) dagen en bij de meeste vakantiejobs ben je ook als je in de supermarkt staat, aanspreekpunt voor de enthousiaste jongeren. Je verdient geen duizenden euro’s, maar je neemt wel een leuk spaarpotje mee naar huis.

Vakantiewerk moet je doen, omdat je niet vies bent om te werken en vooral zin hebt om naar het buitenland te gaan. Daar op de tofste bestemmingen mensen te leren kennen, werkervaring op te doen en ook vooral levenservaring op te doen! Je wordt er zelfstandiger van, leert je talen spreken en leert om te gaan met diverse situaties die anders zijn dan in Nederland. En vergeet niet, in je vrije uurtjes is er natuurlijk dat overheerlijke strand, zee, scooterritjes, excursies, boottochten, noem maar op! Een groot deel van die jongeren, die deze twijfel hebben, besluiten uiteindelijk toch wederom te kiezen voor de vakantie met hun vrienden. Of nemen niet de moeite de uiteindelijke stap te nemen. En dat is zonde, je mist echt een hele mooie kans om in een aantal weken of maanden een onvergetelijke levenservaring op te doen!

Bij Holidayjob worden alle vakantiewerkvacatures overzichtelijk voor je in kaart gebracht en heb je tevens de mogelijkheid jouw unieke Holidayjob CV te plaatsen. Hier kunnen werkgevers op reageren die geen vacature plaatsen maar zelf willen kiezen uit personeel. Dit geeft jou de mogelijkheid om te kiezen uit nog meer unieke kansen op vakantiewerk. Probeer het gewoon eens en kijk wat er op je af komt!


Hoe? Meld je aan als Holidayjob member, creëer je CV en begin met solliciteren!

social position