Inloggen

Blanes (Spanje)

Vakantiewerk Blanes

Er zijn geen vacatures. Bekijk alternatieven.

Hét leukste feestcafé van Kos zoekt nieuwe collega’s
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 5 weken

Snel solliciteren

Club Wild Bull op Kos zoekt barpersoneel en bediening
Griekenland
Meerdere functies
Minimaal 4 weken
Verloopt bijna

Grote baankans

Work & travel Australië
Australie
Meerdere functies
Minimaal 12 weken

Grote baankans

Snel solliciteren

Vakantiewerk buitenland in Blanes

Blanes ligt aan de Costa Brava en wordt ook wel het kleinere broertje van Lloret de Mar genoemd, maar is zeker niet minder bruisend. Het woord braaf in Costa Brava is dan ook totaal niet op zijn plaats. Blanes heeft hele leuke kroegjes en barretjes, maar natuurlijk ook enkele discotheken. Blanes ligt aan de Middellandse zee en heeft dan ook heerlijke stranden. De vele Nederlandse jongeren die hier hun vakantie komen vieren zorgen voor een Nederlands tintje op Blanes.

Vacatures in Blanes

Dit betekent dat er altijd vakantiewerk is voor de Nederlandse jongeren in bijvoorbeeld (beach) bars, clubs en restaurants als barman, propper, bediening, animatie of reisleider. Blanes is een absolute aanrader als het aankomt op vakantiewerk!

Solliciteren op werk in Spanje

Ben je geïnteresseerd om te werken op de Spaanse vakantiebestemming Blanes? Solliciteer dan nu! Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.

Wil jij graag werken in Spanje, maar staat je droombaan er in Blanes niet tussen? Bekijk dan alle vacatures voor vakantiewerk in Spanje!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl