Vacatures reisleider

vacatures reisleider buitenland werk

Vacatures: Reisleider gezocht

Herken je dat, het gevoel dat je op vakantie gaan erg leuk vindt, maar altijd nog eens vakantiewerk wilt doen? Het begeleiden van reizigers, jong of oud, en daarmee zelf een aantal weken of maanden in de zon aan het werk zijn. Voor velen is dit een erg aantrekkelijk idee en terecht. Maar vergis je niet, het zijn van reisleiding is erg verantwoordelijk werk. Je moet veel en hard werken en vaak voor een gemiddeld salaris. Werken als reisleider moet je vooral doen voor de werkervaring die je op doet en omdat je het leuk vindt. Want één ding is zeker, je leert enorm veel van een job als reisleider.

Omdat voor veel mensen niet precies duidelijk is wat jouw job als reisleider nou precies inhoudt, geeft Holidayjob hieronder een overzicht van de meestvoorkomende taken als reisleiding. Dit verschilt natuurlijk per organisatie, dus stel voor vragen tijdens eventuele voorlichtingsdagen of sollicitatiegesprekken.

> Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en groepen die op hun bestemming aankomen
> Vervolgens begeleid je deze reizigers met transfers naar de diverse accommodaties
Je zorgt met je collega’s voor belangrijke en toeristische informatie voor de gasten
Je bent als het ware de verkoper van jouw organisatie voor excursies, feesten en andere activiteiten
Je bent ten alle tijden een vraagbaak voor de gast en lost grote problemen op
Je houdt kas en administratie bij. Een belangrijke job, aangezien veel gasten excursies bij jou boeken
Je houdt contact met de reizigers tijdens de vragenuurtjes
Je onderhoudt contact met de agent, eigenaren en recepties van de accommodaties en campings
Met name voor de jongerenvakanties ben jij dé gangmaker en zorg jij deels voor het succes van hun vakantie
Wees een team met je collega’s, zo heb je de beste en ook leukste zomer!

Let op: Je bent altijd hun reisleider, ook als je een keer een middagje vrij bent. En zult dus ook op je vrije middag vragen kunnen verwachten waar je professioneel mee om moet gaan.

Hieronder een overzicht van de vacatures reisleiding. Denk jij geschikt te zijn om aankomende zomer aan de slag te gaan als reisleider op een zonnige vakantiebestemming? Meld je dan nu aan bij Holidayjob en/of reageer direct op een van de onderstaande vacatures. Vragen over de vacatures voor reisleider of de organisatie, dienen aan de betreffende organisatie zelf gesteld te worden.