Inloggen

Vacatures bediening

Vakantiewerk buitenland – Vacatures bediening

Een vakantiebaan in het buitenland als bediening is een van de meest gewilde uitdagingen! Denk je eens in: een mooie strandtent of beachclub aan zee met een mooi terras omgeven door palmbomen. Een van de vetste nachtclubs van de strip, met dagelijks de coolste artiesten. Of dat knusse restaurantje in een zijstraat, met een heerlijke tappas- en cocktailkaart? Of toch die après ski tent in Oostenrijk? Voor welke vacature in de bediening kies jij? Ze hebben allemaal één ding gemeen: een ervaring in het buitenland om nooit te vergeten!

Vakantiewerk in het buitenland: bediening

Werken in het buitenland in de bediening is heel variërend en leuk werk. Je ontmoet dagelijks nieuwe gasten en je werkt vaak in verschillende shifts. Het zal soms hard werken zijn en de andere dag lig je op een strandbedje of sta je op de ski, afhankelijk van de keuze voor een winter- of zomerseizoen!

Voor een toffe vakantiebaan in de bediening heb je niet altijd ervaring nodig, dit is per bedrijf verschillend. De minimale leeftijd is vaak 18 jaar, maar ook hier zijn soms uitzonderingen. Je kunt dit gemakkelijk bespreken met de werkgever!

Solliciteren

Om vragen te stellen of om direct te solliciteren, klik je in beide gevallen op “solliciteer”! Je komt dan meteen in contact met de werkgever van de vacature in het buitenland. Gebruik ons platform om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw ideale vakantiebaan. En om in contact te komen met de vele werkgevers – all over the world! Veel succes met jouw avontuur!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl