Inloggen

Vacatures barpersoneel

Werken in het buitenland – Vacatures barpersoneel

Wil jij werken in het buitenland als barman of barvrouw? Holidayjob voorziet je op deze pagina van alle vacatures die gericht zijn op barpersoneel die op zoek zijn naar een Holidayjob! Zie jij jezelf al shinen achter die beachbar in Ibiza, een restaurant in Curaçao, de après ski in Oostenrijk, of dè club van Chersonissos? En heb jij geen problemen met skiën of op het strand liggen in je vrije tijd? Lees dan verder; werk in het buitenland is dichterbij dan je denkt!

Barman/ barvrouw

Goed barpersoneel kenmerkt zich door gasten te entertainen en ondertussen de drankjes vlot in te schenken! Vooral op vakantiebestemmingen komen gasten met een bepaalde mindset: ze willen feesten! Als barpersoneel ben jij het gezicht van de bar of club. Zowel tijdens het werk als in je vrije tijd. Dit is heel erg leuk, maar ook een taak met verantwoordelijkheid en toewijding. Daarnaast moet je kennis hebben drankjes, niet vies zijn van laat naar bed gaan en natuurlijk goed kunnen werken in een team. Voor een aantal vacatures gaat de voorkeur daarom uit naar ervaren barmanen en barvrouwen.

Maar, alles valt te leren! Gelukkig zien veel opdrachtgevers die werk in het buitenland faciliteren dit ook in! In andere gevallen kun je dus ook aan de slag als newbie! Zo is werken in het buitenland voor iedereen bereikbaar. Als je maar de juiste instelling hebt! Dergelijke kwaliteiten staan vaak omschreven in de vacature, je kan anders natuurlijk gewoon contact opnemen met jouw potentiële werkgever!

Solliciteren

Veel ervaring of gewoon erg leergierig? Ben jij in staat om een winter- of zomerbestemming helemaal op z’n kop te zetten? Solliciteer dan nu op een van de onderstaande vacatures! Er zijn jobs all over the world! We bieden vakantiewerk aan voor zomer en winter! Je vind hier seizoenswerk, maar ook werk in het buitenland van kortere duur zoals last-minute vakantiewerk. De periodes gaan altijd in overleg met de werkgever. Hetzelfde geldt voor je salaris, reis, accommodatie, etc. Wij hebben hier geen invloed op. Kom in contact met de opdrachtgevers door te klikken op ‘Solliciteer’ en haal alles uit ons platform om dichterbij jouw werkervaring van je leven te komen!

Delen

© Copyright 2024 — Holidayjob.nl