De top-10 Nederlandse party-bestemmingen zagen er vroeger zó uit!

Vakantiewerk Lloret de Mar

De top-10 Nederlandse party-bestemmingen zagen er vroeger zó uit!

De top-10 van populairste party bestemmingen onder de Nederlandse jongeren zag er vroeger wel anders uit. Holidayjob ging op onderzoek uit en hieronder het resultaat

1) Dit was hoe ze in Ibiza feestten in the 80’s. Wat zouden we hier graag tussen hebben gestaan! Vraag je ouders eens waar zij heen gingen zo’n 35 jaar geleden? 

party ibiza festival work jobs spain ibiza

2) Zo zag de barstreet van Albufeira er in de jaren ’50 uit! Lekker rustig, waar zijn die proppers? En waar lag jij..?

albufeira vakantie party jobs summerjob

3) Lloret de Mar mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 10. Tegenwoordig rijden er coole auto’s tussen de mooie gebruinde en feestende mensen. Zo zag het eruit in 1967..

lloret de mar spain jobs summerjob party holiday vakantie

4) In Turkije ligt natuurlijk de topbestemming Marmaris met haar mooie stranden. Wij weten niet precies hoé oud deze foto is, maar dat het er nu anders uit ziet, dat weten wij wel!

marmaris vakantie jobs summerjob vakantiewerk

5) Wat dacht je van ons eigen partyeiland Terschelling? Nog altijd vakantieplek nummer 1 voor de eerste vakanties onder jongeren. Lekker zwemmen, aan een lijntje, zag er zo uit zo’n 40 jaar geleden! 

terschelling vakantiewerk vakantie uitgaan

6) Salou is al jaren een populaire bestemming onder jongeren en natuurlijk was dat vroeger niet anders. Kratjes stapelen? Ja hoor, dat deden de ‘mannen’ toen ook al!

salou vakantie uitgaan feesten nightlife 2

7) Momenteel is het vechten om een plekje op de mooie stranden van Sunny Beach, in de jaren ’60 was dat wel anders. Toen kon je nog lekker zandkastelen bouwen met je nieuwe vakantieliefde en de rest ook zonder veel bekijks..

bulgarije sunny beach '60

8) Mallorca is een immer populairder wordende bestemming en dat was in de jaren ’60 ook al zo. Alleen hebben we nu de shotjes, proppers, schuimparty’s, openluchtdiscotheken en de rest! (by Thomson)

Mallorca vakantie rezien oude foto's

9) In deze top-10 kan Chersonissos natuurlijk niet ontbreken. Bedenk Starbeach en de andere vette stranden van Kreta nu en zie hoe dat ruim 40 jaar geleden was. Lekker kamperen op het strand met de familie..

Kreta chersonissos vakantie feesten

10) Om af te sluiten het partyeiland Kos, waar iedere zomer weer enorme groepen Nederlandse en Scandinavische jongeren de tijd van hun leven beleven. Wie ooit in Kos is geweest herkent onderstaande foto meteen, alleen rijden daar tegenwoordig flitsende cabrio’s met mooie mannen en vrouwen (I love Kos – NL).

kos jaren 70 vakantie eiland kos uitgaan


social position