Sanne gaat naar Sunny Beach

Vakantiewerk sunn

Sanne gaat naar Sunny Beach

Ik ga vakantiewerk doen in Sunny beach en kan niet wachten! En dat alles door een simpel CV..

Op mijn vijftiende ging ik voor het eerst naar Terschelling. De eerste avond gingen wij meteen het nachtleven van Terschelling verkennen, uiteraard. Feesten, roeien op straat, een klein drankje en flirten waren onderdelen van het spel dat een week lang gespeeld werd. Competitief als ik ben wilde ik dat spel wel winnen, maar algauw viel mijn oog op iets anders. Ik zag barmannen en barvrouwen aan het werk en in de barstreet en op het strand spraken proppers ons aan. Zij leken net als wij de tijd van hun leven te hebben. Zij krijgen aandacht, waren iedere dag op toffe locaties te vinden en waren toch aan het werk: Vakantiewerk!

Het jaar erop ging ik naar Lloret de Mar in spanje, dichtbij Blanes en de zomer daarop naar Chersonissos in Griekenland. Iedere keer hadden we de tijd van ons leven maar iedere keer besefte ik ook dat ik ooit nog eens wilde werken op zo’n fantastische feestbestemming. Vakantiewerk betekende wekenlang op een partybestemming zijn en tevens ervaring op doen, mensen leren kennen, hard werken maar ook geld verdienen. Ieder jaar opnieuw twijfelde ik, totdat ik dit jaar de knoop doorhakte. Ik besloot mij via Holidayjob.nl aan te melden en plaatste een Holidayjob CV. Door het invullen van een eenvoudig vragenlijstje werd het CV door Holidayjob voor mij gemaakt en op hun website geplaatst. Het duurde niet lang of de eerste reacties kwamen binnen: Chersonissos, Blanes, Lloret de Mar, Albufeira en Sunny Beach.

Voor mij is dit alles nieuw en de mails zagen er niet altijd even goed geschreven uit. Maar een kennis, die eerder vakantiewerk heeft gedaan, zei tegen mij dat de meeste bazen niet Nederlands zijn en dat ze in bijvoorbeeld Sunny Beach (Bulgarije) minder goed Engels spreken. Ik heb toen een sollicitatiegesprek gehad voor barvrouw en propper en dat gaf me meteen een goed gevoel. Het is nu bijna vijf weken verder na het plaatsen van mijn Holidayjob CV en weet ik dat ik als barmeisje en promotiemeisje (propper) aan de slag ga bij een hele vette bar in Sunny Beach. Ik vind het natuurlijk spannend, maar ik kan er altijd mee stoppen en het eerste beste vliegtuig terug naar huis pakken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en kan niet wachten tot het eind mei is. Ik raad jullie allemaal aan, als jullie dit altijd al wilde doen: DOE HET GEWOON. En als je net als ik twijfelt, maak een Holidayjob CV aan en dan zie je vanzelf wel wat er op je pad komt.


Wil jij net als Sanne ook de tijd van je leven beleven? Meld je dan nu aan als Holidayjob member, creëer je CV en begin met solliciteren!

social position