Sanne gaat naar Kos en heeft er zin in!

Vakantiewerk Kos

Sanne gaat naar Kos en heeft er zin in!

Helemaal klaar met het Nederlandse leven was ik, het was tijd voor iets nieuws, en snel! Dus ik heb me ingeschreven op Holidayjob.nl en kreeg gelijk toegang tot alle spannende vacatures die erop stonden. Na op heel veel gesolliciteerd te hebben, en overal netjes antwoord te hebben gekregen, ga ik deze zomer werken in Kos.

Holidayjob is dé plek als je in het buitenland wilt werken en op vacatures wilt reageren waar je ook echt wat aan hebt. Thanks Holidayjob, door jullie wordt mijn zomer fantastisch!


Wil jij ook net als Sanne gaan werken in het buitenland en een spannende zomer beleven? Check dan nu al onze vacatures en begin met solliciteren op de leukste vakantiewerk banen in het buitenland!

social position