Reisleider worden op een zomerse bestemming gaat zo!

reisleiding griekenland

Reisleider worden op een zomerse bestemming gaat zo!

Ken je dat gevoel? ’s Ochtends om 07.30 uur gaat je wekker, je gaat naar je werk en komt ’s avonds rond 17.30 uur thuis. Snel de keuken in en na het avondeten plof je op de bank. Verzet je je gedachten door langs de programma’s op tv te zappen, of je gaat nog even sporten voordat je weer je warme bedje in kruipt. En dat dag in dag uit…

Ik niet!

Ik sta ’s ochtends op en weet niet wat de dag mij gaat brengen, ik zal je een dag meenemen. Ik sta op en ga richting de luchthaven van Tenerife Sud. Daar aangekomen zwaai ik de gasten uit die weer op het vliegtuig naar Nederland gaan. Vervolgens loop ik naar de aankomsthal waar ik de vermoeide, maar verwachtingsvolle nieuwe gasten opvang, die vanochtend vroeg vanuit Schiphol vertrokken zijn. Voor hen begint de vakantie!

Nadat ik de gasten op de bus heb gezet en zij richting het hotel vertrekken, ga ik naar kantoor voor de administratie. Daar aangekomen gaat mijn telefoon, een gast is zijn jas vergeten in de bus richting het hotel. Gelukkig kan ik de buschauffeur bereiken en is hij in de gelegenheid om de jas naar het hotel te brengen.

’s Middags komt, vind ik, het leukste gedeelte van mijn werk. Ik ga langs de hotels om de gasten tips en inspiratie te geven voor hun vakantie op Tenerife. Ik zoek een lekker plekje bij het zwembad en verzamel de gasten. Ik vertel ze over de leuke restaurantjes, uitkijkplaatsen en bezienswaardigheden van het eiland. En ik vraag ze wat ze willen doen tijdens de vakantie. Tenerife kun je niet verlaten zonder op El Teide te zijn geweest en dolfijnen te hebben gespot, deze ervaring en herinnering wil ik de gasten meegeven!

De dag sluit ik samen met mijn collega’s af tijdens een teametentje bij een authentiek Spaans restaurantje aan de boulevard met tapas en Sangria. Salud!


Ook reisleider worden van dit bedrijf? Check dan nu de openstaande vacature! 
https://www.holidayjob.nl/vacature/werken-als-reisleider-op-mooiste-bestemmingen-europa/

Ben je net te laat of zoek je toch net wat anders? Neem dan een kijkje tussen onze andere reisleiding vacatures!
https://www.holidayjob.nl/vacatures-reisleider-gezocht/

social position