Kimberly is net terug uit Sunny Beach

Kimberly is net terug uit Sunny Beach

Vorig jaar had ik hier gesolliciteerd op Holidayjob voor een leuke job in het buitenland. Na een aantal sollicitaties verzonden te hebben, kreeg ik een mail terug van Party Patrol. Na een aantal keer heen en weer gemaild en gebeld te hebben was het zover, ik mocht naar Sunny Beach om daar te werken als PR.

Eenmaal aangekomen was het zeker, dit bedrijf heeft de beste arbeidsvoorwaarden. Er werd gezorgd voor een hotel, ik had op enorm veel plekken korting en gratis entree in vrijwel elke discotheek. Daarnaast verdiende het nog goed ook, zo werden er ook vaak bonussen uitgedeeld.

Een ander groot voordeel is dat alles in Sunny Beach enorm goedkoop is, zo gingen wij elke dag uit eten in een willekeurig restaurant voor omgerekend vijf euro! Voor zo min mogelijk geld, het meeste uit je tijd halen, dat was ideaal.

Elke zondag was ik vrij en ik merkte al snel dat dat in Sunny Beach niet gebruikelijk is. Veel bedrijven werkten net zo makkelijk de hele week door. Door deze vrije dag in de week leerde ik Sunny Beach goed kennen en ben ik een deel van mijn hart aan deze plek verloren. Een deel wat ik zeker nog een keer ga terug halen.

Ik heb een geweldige tijd gehad samen met mijn collega’s van Party Patrol, het is net een internationale familie!

Daarom zou ik iedereen aanraden om te werken bij Party Patrol om een geweldige zomer te hebben op een fantastische plek


Wil jij ook net als Kimberly de zomer van je leven beleven? Check dan alle beschikbare seizoenswerk jobs op onze site en begin met solliciteren!

social position