Veelgestelde Vragen

Hieronder onze FAQ pagina over vakantiewerk & Holidayjob

Heb je vragen over vakantiewerk of over de site Holidayjob.nl? Raadpleeg dan eerst onze FAQ – veelgestelde vragen.

  • Alle banen die online staan zijn actief en up-to-date.
  • Blijf ten alle tijden in contact met je werkgever.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze corona-blog:

Corona Blog | 2021 Update

Natuurlijk kan dit. Alleen zul je dan bij een beperkt aantal grote clubs/barren uitkomen en zul je concurrentie hebben van duizenden anderen die ook een mailtje sturen. Probeer daar maar is onderscheidend in te zijn. Ondernemers kennen Holidayjob en heeft voordeel!

Deze kans is net zo groot als je in Nederland voor een baan solliciteert. Hoe meer ervaring je hebt op een functie, hoe groter de kans is dat je wordt aangenomen. Daarnaast is de manier waarop jij jezelf presenteert net zo belangrijk!

Dit verschilt echt per werkgever. Bij zo goed als elke baan krijg je de accommodatie van de werkgever. Je deelt dan een appartement met meerdere personeelsleden. Je reis (vliegticket) wordt doorgaans voor 50% vergoed, of alleen een terugticket. Normaal gesproken moet je zelf je eten regelen, net als in Nederland. Als je bent aangenomen in bijv. een animatieteam gebeurt het vaak dat je ook gewoon mag mee eten met het buffet. Wij raden je aan deze vraag ook op je sollicitatie te stellen.

Vaak krijg je aan het eind van iedere week je salaris. De ene werkgever zal dit contant betalen, de andere werkgever stort het gewoon op je rekening. Afhankelijk van wat je werkgever allemaal betaalt, is onze ervaring dat het salaris rond de 40 euro per dag ligt. Dan is dus je accommodatie al door je werkgever betaalt en hoef je alleen je eten / drinken maar te kopen. Wij raden je aan deze vraag ook op je sollicitatie te stellen.

Wij plaatsen vacatures op onze website, waarna werkgevers en werkzoekenden rechtstreeks met elkaar in contact kunnen komen. Het is dus niet aan ons om beslissingen te maken over leeftijd. Wel merken wij dat om in het buitenland te werken, meestal 18 jaar een vereiste is. Dus raden wij aan om pas te solliciteren als je minimaal 18 jaar oud bent in de periode dat je wilt werken.

Overige vragen?

Mocht je vraag/opmerking/klacht er niet tussen staan. Dan vragen wij je te mailen naar info@holidayjob.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.