De top-10 ergernissen van horecapersoneel op partybestemmingen!

De top-10 ergernissen van horecapersoneel op partybestemmingen!

Erg leuk om te zien, horecapersoneel kunnen vaak hun klanten wel schieten. Maar waarom gaan er dan ieder jaar honderden jongeren naar het buitenland om deze feestende jongeren een topzomer te bezorgen? Tjah, tijdens de zomer is alles anders en werken in het buitenland is gewoon een fantastische ervaring! En natuuurlijk zijn er ook genoeg leuke klanten. En knappe. En lieve. Lees hier de top-10 ergernissen.

De top-10:

1. Bij het maken van een mix-drankje:Zo weinig? Doe even wat extra erbij, please..
2. Nadat hij/zij zichzelf naar voren heeft gedrongen en steeds probeert geholpen te worden, zich dan pas omdraaien en aan vrienden vragen wat iedereen wil drinken. HAAT, ik wilde je eigenlijk niet eens helpen..
3. Flirtchicks (& boys)Doe maar wat jij het lekkerst vindt!” Ik zal is even maken wat ik het smerigst vind.
4. De gratis-drankjes-vraag. Mag ik alsjeblieft een gratis shotje?” Uh, mag ik ook gratis schoenen als jij in een schoenenwinkel werkt?
5. Ik wil graag betalen.” En als je dan terugloopt en de rekening meebrengt. “Ik wil graag pinnen.” Oké, ik loop wel nog een keer om de pinautomaat op te halen hoor..
6. Over de bar heen hangen. Mensen die denken dat ze eerder aan de beurt zijn als ze maar ver genoeg over de bar heen hangen. WERKT NIET!
7. Roepen of zelfs aanraken. Als je op één manier irritatie wil opwekken bij de barman..
8. De Ik-ken-de-eigenaar. Oke, prima ik ook, hij heeft me zelfs aangenomen en nu?
9. Twee bier bestellen. En als je dat gemaakt hebt nog twee cola, een ba-co en een biertje bestellen. Had dat dan meteen gedaan lozer.
10. Mensen die te dronken zijn en dan nog hele verhalen aan je gaan ophangen. Hoe kom ik hier uit? Jij gaat je morgen zo beschaamd voelen..

 


Foto credits: Bartender School.nl

social position