Spanje >

vakantiebaan-spanje-vakantiewerk

Vakantiewerk Spanje – Vacatures

Vakantiewerk Spanje
Al jaren is Spanje de absolute nummer een wat betreft vakantiewerk op partybestemmingen. Dit komt natuurlijk door de grote aantallen Nederlandse vakantiegangers die ieder jaar weer richting Spanje gaan van hun vakantie. Iedereen jaar worden hier dan ook honderden barmannen, barvrouwen, proppers, animatie en reisleiding gezocht. Lijkt het jou een uitdaging om een zomer te werken onder de Spaanse zon? Kijk dan hieronder op welke bestemmingen Holidayjob vacatures heeft voor vakantiewerk.

Bestemmingen
Holidayjob onderscheidt een aantal belangrijke Spaanse bestemmingen wat betreft vakantiewerk:
* Blanes
* Calella
* Gran Canaria
* Ibiza
* Lloret de Mar
* Malgrat de Mar
* Mallorca
* Salou

Houdt deze pagina’s goed in de gaten, zodat jij dit jaar het vakantiewerk van je dromen kunt verrichten in Spanje.

Algemeen
In Spanje spreken de meeste mensen op vakantiebestemmingen aardig Engels. Er zijn zelfs managers die een beetje Nederlands spreken. Daarnaast is het grootste deel van het personeel in Spanje Nederlands en is er zodoende genoeg Nederlands om je heen. In Spanje betalen ze met de Euro en zijn er genoeg pinautomaten en banken om je geld vandaan te halen. De zomers zijn heerlijk in Spanje, met veel zon en een aangename wind vanaf zee. Mooie stranden en lange avonden maken jouw vakantiewerk ervaring in Spanje compleet!

Vakantiebaan buitenland | Informatie
Ben je geïnteresseerd om te werken in Spanje? Meld je dan nu aan en plaats je CV zodat de kans het grootst is dat jij gekozen wordt voor het vakantiewerk van je dromen! De werkgevers die hieronder adverteren zullen ook altijd in de Holidayjob CV database rondkijken voor geschikt personeel. Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.