Frankrijk

vakantiewerk frankrijk

Vakantiewerk Frankrijk – Vacatures (winter- en zomerbanen)

Frankrijk algemeen
Al jaren is Frankrijk vakantieland nummer één onder de Nederlandse toeristen. Van jong tot oud, er zijn maar weinig mensen die Frankrijk nog niet op hun lijst van bestemmingen hebben kunnen afstrepen. Het is er zomers doorgaans lekker weer en er is genoeg te beleven, ook qua vakantiewerk! En tevens in de winter! Het weer in Frankrijk is vergelijkbaar met Nederland, met meer zon zekerheid in de zomer en meer sneeuw in de bergen. Een woordje Frans kunnen spreken kan zeker een voordeel zijn als je in Frankrijk wilt werken.

Zomer bestemmingen
Frankrijk heeft een paar hele bekende bestemmingen waar veel jongeren de tijd van hun leven hebben. Denk bijvoorbeeld aan Biarritz, Argelès sur Mer en Mimizan. Alle drie perfecte surfbestemmingen, waar het nachtleven op zijn zachts gezegd bruisend genoemd kan worden. Frankrijk heeft zowel groot aantal horecagelegenheden waar vakantiewerk wordt gevraagd, maar ook een groot aantal campings waar ze personeel vragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld animatie, reisleider en barpersoneel. Kortom, Frankrijk heeft een hoop te bieden als het om vakantiewerk gaat.

Winter bestemmingen
Daarnaast beschikt Frankrijk ook over prachtige wintersport gebieden zoals Val Thorens, Tignes, St. Sorlin d’Arves, Les Deux Alpes, noem maar op! Aan de gang als ski instructeur of elke dag achter de bar als après-ski professional? Alles kan!

Vakantiewerk buitenland: Frankrijk
Ben je geïnteresseerd om te werken op populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk? Plaats dan nu je CV zodat de kans het grootst is dat jij gekozen wordt voor het vakantiewerk van je dromen! Werkgevers die adverteren op deze pagina, zullen eerst rondkijken in de Holidayjob CV database voor geschikt vakantiewerk personeel. Als je wilt reageren op de vacatures bedenk dan in welke taal je dit doet. Bij een Nederlandse horecagelegenheid, die ook zijn vacature in het Nederlands heeft geplaatst, kan je best in het Nederlands reageren. Maar bij een niet-Nederlandse horecagelegenheid kun je beter in het Engels solliciteren. Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.

Andere bestemmingen in Europa

Wil jij graag werken in Europa en ben je benieuwd naar  andere toffe vakantiewerk bestemmingen? Navigeer dan eens naar: