Curacao

vakantiewerk curacao

Vakantiewerk Curaçao

Curaçao vakantiewerk
Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlandse jongeren naar Curaçao om te gaan werken in een club, bar, strandtent, hotel, watersport, restaurant, sportschool of zelfs duikschool… Noem maar op! Er hangt een fijne laidback sfeer op het eiland en er is echt sprake van een vakantiewerk community. Je bent namelijk niet de enige. Het percentage vakantiewerkers uit Nederland ten opzichte van de bewoners is erg hoog! Elke dag vliegen er ook nog eens vele families op en neer om de seizoenswerkers uit Nederland op te zoeken en samen een fijne vakantie te houden!

Curaçao algemeen
Curaçao is een prachtig eiland midden in de Caraïbische Zee. De hoofdstad van Curaçao is Willemstad. Je herkent het eiland vrijwel direct aan de bekende Pontjesbrug (ofwel Koningin Emma, Swinging Old Lady). Het staat verder bekend om haar goede weer, mooie stranden en natuurlijk het vakantiewerk. Het eiland heeft zo’n 156.000 inwoners. En het leuke is, er wordt Nederlands gesproken! Je kan dus (in de meeste gevallen) zonder problemen in het Nederland solliciteren.

Solliciteren voor vakantiewerk in Curaçao
Ben jij klaar voor een paar maanden Curaçao? Meld je dan nu aan bij Holidayjob en maak een Holidayjob CV zodat jij een unique selling point hebt om jezelf te verkopen. En natuurlijk om in onze database met vakantiewerkers terecht te komen waar werkgevers actief in zoeken. Je maakt dan dus dubbel zo snel kans op een leuke baan! Let op: Holidayjob heeft niet meer informatie over de functie, werkplek en voorwaarden dan in de vacature staan omschreven.